Performance Bar

Oslo 15. mai: 5 konkrete tips du bør følge for å få mer ut av annonseringen

Lær fra dyktige mennesker som henter erfaring og eksempler fra sitt daglige virke innen digital markedsføring. Vi holder events i både Trondheim, Bergen, Oslo og Malmø.

Bli bedre på digital markedsføring – i sosiale omgivelser

Er du ansvarlig for selskapets digitale markedsføring, og savner noen å diskutere fag med?

Har du en digital markedsstrategi for 2018, men er er usikker på om du burde gjøre endringer? Uansett – ingen spørsmål er for små!

Performance Bar får du faglig påfyll, muligheten til å diskutere digital markedsføring med likesinnede og svar på dine spørsmål fra fageksperter innen SEM.

I en uformell setting møter du andre som jobber med digital markedsføring – i en god atmosfære å lade opp til helgen til.

Hver gang er det foredrag fra en eller flere av Synlighets fageksperter hvor du får konkrete tips som du kan sette til livs for å bedre din digitale markedsføring. Tipsene er testet av oss!

I tillegg er våre fageksperter tilstede etter foredraget, klare til å svare på spørsmål du måtte ha rundt dine digitale aktiviteter eller markedsstrategi.

Ønsker du å lære mer om digital markedsføring og valg av digital strategi? Se våre neste kurs her! Eller ta kontakt for et skreddersydd opplegg.