Team Trondheim

Kontoret vårt i Trondheim ble etablert i 2012 og har i dag 8 ansatte som arbeider med digital markedsføring, søkemotoroptimalisering, annonsering og analyse. Selv om kontoret teller færrest hoder, har de mest erfaring per hode.

Synlighetskontoret er sentralt plassert midt i sentrum, nærmere bestemt i 3. etg. i Nordre gate 5 i Trondheim. Ta kontakt i dag, så avtaler vi et møte der vi sammen kan finne frem til de tiltakene som gjør deg til en digital vinner.

Gate-/Postadresse: Nordre gate 5, 7411 Trondheim
Ring oss på: 04195

Nicolay Jacobs – Byråleder Trondheim

Nicolay Jacobs begynte i Synlighet 1. september 2016. Han kom da fra stillingen produktansvarlig for digitale medier i Adresseavisen, hvor han jobbet mye med annonseprodukter, priser og forretningsmodeller.

Nicolay har i tillegg 9 års erfaring som selger, salgssjef og salgsdirektør i Eniro og har jobbet tett med søkemotoren kvasir.no. Nicolay har lang digital erfaring og er svært opptatt av at kunder skal lykkes på nett.

Nicolay Jacobs

«Vi hjelper deg med effektiv kundedialog gjennom søkemotoroptimalisering, annonsering og sosiale medier.» Nicolay Jacobs, Byråleder i Trondheim, Synlighet