Team Oslo

Kontoret i Oslo består i dag av rundt 20 ansatte med ulik kompetanse innen digital markedsføring, søkemotoroptimalisering, annonsering og analyse. Ta kontakt i dag så avtaler vi et møte der vi sammen finner frem til de tiltakene som gjør deg til en digital vinner.

I april 2014 flyttet vi inn i nye kontorer sentralt plassert i Oslo sentrum, mellom Tinghuset og St. Olavs plass. Adressen er Pilestredet 17, 0164 Oslo. Velkommen til oss!

Gate-/Postadresse: Pilestredet 17, 0164 Oslo
Ring oss på: 04195

Se alle ansatte i Synlighet og deres kontaktinformasjon.

 

Øystein S. Opperud – Byråleder i Oslo

Øystein Svendsen Opperud

«Min ambisjon er at Synlighet skal bli det beste byrået og fagmiljøet å jobbe i.» Øystein S. Opperud, Byråleder i Oslo, Synlighet

Øystein har i flere år jobbet med digital markedsføring i norske og internasjonale bedrifter. Han hjelper i dag en rekke store bedrifter med å øke synlighet og omsetning på nett, både med søkemotoroptimalisering og rådgivning innen digital strategi. Han har en bachelor i internasjonal markedsføring fra Universitetet i Sørøst-Norge. I tillegg til å være byråleder for Oslo-kontoret, er Øystein fagleder for Søkemotoroptimalisering (SEO) i Synlighet.