Team Bergen

Synlighet sitt hovedkontor ligger i Bergen og har i dag 22 ansatte med ulik kompetanse innen digital markedsføring, analyse, søkemotoroptimalisering og annonsering. Ta gjerne kontakt med oss for en prat om hvordan vi kan hjelpe deg å nå mål på nett.

Ønsker du hjelp til digital markedsføring? Ta kontakt med oss i Bergen i dag så avtaler vi et møte der vi sammen kan finne frem til de tiltakene som gjør deg til en digital vinner.

Se alle ansatte i Synlighet og deres kontaktinformasjon.

Gate-/Postadresse: Møllendalsveien 1, 5009 Bergen
Ring oss på: 04195

Jarle Alver – Byråleder Bergen

 

«Transformasjonen og digitaliseringen som vi nå står midt oppi påvirker både hvordan vi kjøper, selger og forvalter. Endring i adferd gjør at optimalisering av kundereisen og kundeopplevelser i dag, må ha et riktig samspill mellom mennesker, teknologi og prosesser. Jarle Alver, Byråleder i Bergen, Synlighet

Jarle har lang bakgrunn fra ledelse i mobilselskapet Chess, der han var markedsdirektør i 10 år. I tillegg har han siste 5 år arbeidet som strategisk rådgiver innen merkevare og kommunikasjon for flere store selskaper lokalt og nasjonalt. Som ny byråleder i Synlighet Bergen vil hans erfaring, offensive holdning og genuine interesse for performance marketing, ytterligere styrke posisjonen til Synlighet som et ledende performance marketing byrå i Norge.