Kurs i Søkemotoroptimalisering

Søkemotoroptimalisering (SEO) er en langsiktig strategi for å overbevise søkemotorene om at dine nettsider er de mest relevante. Dine kunder googler, men er du synlig? Meld deg på kurs og lær deg hvordan!

Ønsker du å lære mer om hvordan du blir synlig i Googles søkeresultat?

Da er dette kurset for deg! Dette kurset gir deg god innsikt i søkemotoroptimalisering (SEO) og hvordan du skaper best mulig resultater for din egen virksomhet. Kurset er grunnleggende, og vil være nyttig enten du jobber med SEO selv på egne nettsider eller kjøper inn tjenester fra byrå.

Kurset er spesielt nyttig for deg som planlegger nytt nettsted! Du får konkrete tips om hvilke feil du skal unngå og hvilke tiltak som er viktig for en best mulig overgang! 

Kurset har et overordnet blikk på hva som trengs for å få bedre organiske rangeringer på viktige søkeord idag, og hvordan Google og andre søkemotorer vektlegger ulike faktorer og hvordan du kan påvirke disse.

Synlighet har arbeidet med søkemotoroptimalisering siden 2003. Vi har siden den gang vært en læremester og pioner innenfor dette faget. Vi er opptatt av å dele vår kunnskap og arrangerer derfor jevnlige kurs.

Kursdatoer:

Maks 12 deltakere pr kurs. Kurset varer fra kl.09:00 – 15:00.

Hva lærer du på kurset?

  • Teknisk SEO, HTML markup, indeksering
  • Sidestruktur,  Forsidens betydning og rolle,  kategoristruktur
  • Søkeordsstrategi,  hente inn søkeordsdata, søkeordsanalyse og verktøy, kobling av URL og søkeord
  • Onpage optimalisering, tittel, URL, h1, brødtekst, bildetekst, interne lenker
  • Case,  eksempler på tiltak og resultater

Hva koster kurset?

Priser inkl. kursmateriell og lunsj.
Kr. 3.950,- for første deltaker per bedrift
Kr. 3.450,- per følgende deltaker

Mva kommer i tillegg, påmeldingen er bindende og fakturering skjer ved påmelding.

Bruk skjema på denne siden til påmelding. Merk:

Kurset krever at du tar med PC (og strømledning) og har tilgang til Google Analytics-konto og Google Search Console på kurset.

Det er fint om du også forbereder eller gir oss en tilbakemelding på et eller et par produktområder du spesifikt ønsker å  ha fokus på slik  at vi kan bruke dette som eksempel gjennom kurset.

Hvor holdes kurset?

Oslo: Kurset holdes i Synlighets lokaler i Pilestredet 17, 4. etg.
Bergen: Synlighets lokaler i Møllendalsveien 1, 4 etg, Danmarksplass (Obs! Vi har flyttet til nye lokaler i samme bygg som tidligere. Inngang på baksiden, midt på bygget, rød ramme rundt inngangsdør)
Trondheim: Quality Augustin Hotell og Konferanse, Kongens gate 26,  Trondheim.

Krav / forkunnskaper- hvem passer kurset for?

Det stilles ingen spesielle krav, annet enn interesse for temaet. Kurset passer for: Markedsførere, tekstforfattere, bedriftsledere, gründere og andre som ønsker å sette seg inn i hva søkemotoroptimalisering er, hvordan det fungerer og ikke minst hvordan du kan bruke det i din digitale strategi og markedsføring. Kurset gir deg en grunnleggende innføring i søkemotoroptimalisering (SEO).

Mål med kurset

Etter endt kurs skal du kjenne til de viktigste parametrene for å oppnå organisk rangering og kunne ta dette med deg tilbake for implementering på eget nettsted.

Etter kurset:

Ved gjennomført kurs om søkemotoroptimalisering får du signert kursbevis som viser at du har fullført kurset og hva du har lært. Presentasjonen som benyttes sendes til deltakerne etter kurset.

Kurset vil bli fulgt opp med en 45 minutters hang-out hvor du kan stille spørsmål til kursholder ca en uke etter endt kurs.

 

Bruk skjemaet på denne siden og meld deg på kurs i dag!

Foredragsholdere

Michiel Ouwerkerk

Michiel er fagsjef for inbound marketing i Synlighet. Han er født og oppvokst i Nederland og har sin utdannelse innen IT- og økonomifag fra Hogeschool van Utrecht og University of Ohio, USA. De siste 10 årene har han arbeidet spesialisert innenfor SEO, innholdsmarkedsføring, inbound marketing i Nederland, Tyskland og Norge. Før Synlighet arbeidet Michiel som SEO spesialist i BigMouth Media og senere som SEO teamleder i LBI.

Øystein Svendsen Opperud

Øystein Svendsen Opperud

Øystein er seniorrådgiver og kursholder i søkemotoroptimalisering ved Synlighets kontor i Oslo. Før Synlighet har han jobbet i norske og internasjonale bedrifter, og hjelper i dag en rekke store bedrifter med å øke synlighet og omsetning på nett.
Han har en bachelor i internasjonal markedsføring fra Universitetet i Sørøst-Norge. I tillegg til å være rådgiver innen SEO, rådgir Øystein markedsavdelinger i digital strategi.
Silje Stenkløv

Silje Stenkløv

Silje jobber med søkemotoroptimalisering og innhold ved Synlighets kontor i Bergen og hjelper flere av Vestlandets største bedrifter i å lykkes på nett. Før Synlighet har hun jobbet som videojournalist i BT, undervist i videoredigering på UiB og jobbet i teknisk avdeling på TV 2. Silje har to bachelorgrader fra UiB, i journalistikk og film- og TV-produksjon.