Kurs i Søkemotoroptimalisering

Søkemotoroptimalisering er en langsiktig strategi for å overbevise søkemotorene om at dine nettsider er de mest relevante. Dine kunder googler, men er du synlig? Meld deg på kurs og lær deg hvordan!

Ønsker du å lære hvordan du blir synlig i Google? Dette kurset gir deg god innsikt søkemotoroptimalisering (SEO) og hvordan du skaper best mulig resultater for din egen virksomhet. Kurset vil være nyttig enten du jobber med SEO selv eller kjøper inn tjenester fra byrå.

Synlighet har arbeidet med søkemotoroptimalisering siden 2003. Vi har siden den gang vært en læremester og pioner innenfor dette faget. Vi er opptatt av å dele vår kunnskap og arrangerer derfor jevnlige kurs.

Kurset har et overordnet blikk på hva som trengs for å få bedre rangeringer idag, hvordan Google og andre søkemotorer vektlegger ulike faktorer og hvordan du kan påvirke dem.

Kurset passer for: Markedsførere, tekstforfattere, bedriftsledere, gründere og andre som ønsker å sette seg inn i hva søkemotoroptimalisering er, hvordan det fungerer og ikke minst hvordan du kan bruke det i din digitale strategi og markedsføring.

Kursdatoer:

Hva koster kurset?

Priser inkl. kursmateriell, lunsj og frukt:
Kr. 3.950,- for første deltaker per bedrift
Kr. 3.550,- per følgende deltaker
Mva kommer i tillegg.

Påmeldingen er bindende.

Bruk skjema på denne siden til påmelding.

Hvor holdes kurset?

Oslo: Pilestredet 17, 4. etg.
Bergen: Dersom ikke annet sted oppgis avholdes kurset i Møllendalsveien 1a , 6 etg., Danmarksplass (Tidebygget)
Trondheim: Augustin Hotel ved Trondheim Torg. Kongens Gate 26

SEO kurset handler om:

Teknisk SEO
– HTML Markup
– Indeksering
Sidestruktur
– Forsidens betydningRollen av forside
– Kategoristruktur
Søkeordsstrategi
– Hente inn søkeordsdata
– Søkeordsanalyse og verktøy
– Kobling av URL + søkeord
Onpage optimalisering
– Tittel, URL, h1, brødtekst, bildetekst, interne lenker
Case
– Eksempler på tiltak og resultater

Krav / forkunnskaper:

Ingen spesielle krav, andre enn interesse for temaet.

Kursholdere:

Michiel Ouwerkerk:
Michiel er fagsjef for inbound marketing i Synlighet. Han er født og oppvokst i Nederland og har sin utdannelse innen IT- og økonomifag fra Hogeschool van Utrecht og University of Ohio, USA. De siste 10 årene har han arbeidet spesialisert innenfor SEO, innholdsmarkedsføring, inbound marketing i Holland, Tyskland og Norge. Før Synlighet arbeidet Michiel som SEO spesialist i BigMouth Media og senere Som SEO teamleder i LBI.

Oda Vedlog Kveen:
Oda er rådgiver innenfor innholdsmarkedsføring og søkemotoroptimalisering i Synlighet. Hun er også webredaktør for Synlighet sitt eget nettsted, som trolig er Norges mest synlige i sitt slag. Hun er utdannet innenfor medier, PR og kommunikasjon ved Høgskolen i Volda.

Etter kurset:

Ved gjennomført kurs om søkemotoroptimalisering får du signert kursbevis som viser at du har fullført kurset og hva du har lært. Presentasjonen som benyttes sendes til deltakerne etter kurset. Synlighet vil også i etterkant av kurset være tilgjengelig for spørsmål, og vi kan arrangere skreddersydde kurs og workshop for deg og din bedrift.

Bruk skjemaet på denne siden og meld deg på kurs i dag!