Google Data Studio, rapportering og visualisering av nøkkeltall

Nyhet! Kurs i Google Data Studio- verktøyet som forenkler rapportering av nøkkeltall

I en markedsføringsverden hvor vi stadig har mer data tilgjengelig, er en av de største utfordringene å finne de riktige dataene, og å presentere disse på en fornuftig måte. Å kunne følge utvikling i dine viktigste KPIer, nøkkeltall og aktiviteter enkelt på et sted, er noe de fleste ønsker seg. For de fleste er spørsmålet hvordan.

I dette kurset vil du få en introduksjon til verktøyet Google Data Studio, et verktøy som er utviklet nettopp for en enkel rapportering og visualisering fra ulike kilder. Vi går gjennom hvordan Google Data Studio kan forenkle jobben med rapportering, og ikke minst gi deg rapporter som ser visuelt bra ut. En godt oppsatt rapport i Google Data Studio gir deg en enkel og oversiktlig presentasjon  over dine nøkkeltall fortløpende!

Kurset passer for:

Kurset passer for deg som jobber med tall, men som leter etter en god måte å visualisere og rapportere på disse tallene. Kurset krever grunnleggende kjennskap til Google Analytics, spesielt er forståelse for dimensjoner og beregninger viktig.

Hva lærer du på kurset i Google Data Studio rapporteringsverktøy:

 • Hva er Google Data Studio?
  Du vil få en introduksjon til verktøyet og hvilke bruksområder det har.
 • Hva skal være med i rapporten din?
  Vi snakker om  hva du bør tenke på når du skal sette opp en rapport fra bunnen av, hvilke faktorer du bør vurdere, og hvilken data det er viktig å få med.
 • Praktisk oppsett av en rapport i Google Data Studio
  Vi bygger en rapport fra bunnen basert på data fra Google Analytics. Du vil lære hvordan du henter inn data fra Google Analytics, og hvordan du bruker disse dataene til å lage gode rapporter.

Kursdatoer:

Pris og kurssted:

Pris, inklusive kursmateriell og lunsj:

 • Kr.4.990.- for første deltaker per bedrift
 • Kr.4.490.- per følgende deltaker

Mva kommer i tillegg.  Påmelding er bindende, kurset faktureres ved påmelding.

Maks 8 deltakere per kurs. Kurset starter kl. 10.00 og avsluttes kl.15.00

Før kurset:

Før du kommer på kurs er det viktig at du har tilgang til en egen Google Analytics-konto. Gjør deg gjerne opp noen tanker om hva du ønsker å kunne vise i en spesialtilpasset rapport. Dette vil  være et tema vi diskuterer på kursdagen.

Husk også å ta med egen PC.

Etter kurset:

Etter å ha deltatt på dette kurset vil du ha kunnskap om hvilke muligheter som finnes i Google Data Studio, kunne sette opp rapporter basert på Google Analytics-data og ha et godt grunnlag for å videreutvikle deg når det kommer til oppsett av egne rapporter.

Kurssteder:

Bergen: Synlighets lokaler i Møllendalsveien 1, 4.etg.

Oslo: Synlighet lokaler i Pilestredet 17, 4.etg.

Trondheim: Quality Augustin  Hotell og Konferanse, Kongensgate 26.