Google Analytics kurs

Vi lærer deg å bruke analyseprogrammet Google Analytics, slik at du får mer ut av tallene. Det er nøkkelen til suksess med digital markedsføring.

Vil du få mest mulig ut av nettstedet ditt og kjenne til effekten av dine ulike markedsføringstiltak? -Da trenger du et godt analyseverktøy. Synlighet anbefaler å bruke Google Analytics. På dette kurset i Google Analytics lærer du grunnleggende bruk av Google’s kraftige analyseverktøy.

Kurset passer for: Bedriftsledere, markedsførere, webredaktører og andre som har bruk for å lese data. Kan du mye om webanalyse og Google Analytics? Da anbefaler vi vårt Google Analytics videregående kurs.

Kursdatoer:

Maks 12 deltakere på hvert kurs. Kursene varer fra kl. 10:00 – 15:00.

Pris og kurssted

Priser, inkl. kursmateriell, lunsj og frukt:
Kr. 3.950,- for første deltaker per bedrift
Kr. 3.450,- per følgende deltaker
Mva kommer i tillegg.

Påmeldingen er bindende, fakturering skjer ved påmelding.

Kurssted for kurs i Google Analytics:
Bergen: Synlighets lokaler i Møllendalsveien 1, 4. etg, Danmarksplass  (Obs! Vi har flyttet til nye lokaler samme bygg som tidligere. Inngang på baksiden, midt på bygget, rød ramme rundt inngangsdør).

Oslo: Synlighets lokaler i Pilestredet 17, 4. etg., Oslo.

Trondheim: Quality Augustin Hotell og Konferanse, Kongens gate 26,  Trondheim.

Haugesund: Scandic Maritim Hotell, Åsbygata 3, Haugesund

Ålesund: Scandic Ålesund, Molovegen 6, Ålesund

Harstad: Scandic Harstad, Strandgt. 9, Harstad

 

Påmelding

Bruk skjemaet på denne siden.

Hva lærer du på kurset?

Del 1: Grunnleggende innføring i webanalyse

Forståelse for hvordan analyseverktøyet fungerer og hva de ulike begrepene betyr, er helt sentralt for å få utbytte av webanalyse.

Del 1 av Analytics-kurset skal sørge for at du forstår:

  • Hva webanalyse er
  • De viktigste begrepene innen webanalyse
  • Hvordan et webanalyseverktøy registrerer og lagrer data

Del 2: Rapport > Analyse > Handling > Resultat

I andre del av kurset er det tid for å bli bedre kjent med verktøyet Google Analytics. Du vil få en innføring i de grunnleggende funksjonene og rapportene i Google Analytics. Denne delen av kurset er mer praktisk. Du får anledning til å navigere i verktøyet sammen med kursleder og stille spørsmål om din konto.

Som kursdeltager vil du bli bedre kjent med de tre grunnpilarene i webanalyse:

  • Trafikk
  • Adferd
  • Konverteringer

I tillegg til å hente ut standardiserte rapporter, vil vi forklare hvordan du kan få mer ut av dataene ved å bruke funksjoner som søk, sammenligning og tilpassing.

Etter kurset

Ved gjennomført kurs får du signert kursbevis som viser at du har fullført kurset og hva du har lært. Presentasjonen fra kurset sendes til deltakerne i etterkant.

Synlighet vil være tilgjengelig for spørsmål etter kurset, og vi kan arrangere skreddersydde kurs og workshop for deg og din bedrift.

Bruk skjemaet på denne siden og meld deg på kurs i dag!

Foredragsholdere

Ingrid Nes

Ingrid Nes er faglig leder for webanalyse og jobber i tillegg med prosjektarbeid i Synlighet. Hun avholder også kurs i Google Analytics. Ingrid er sertifisiert som Google Analytics Qualified Individual. Ingrid jobber fra Synlighets kontor i Bergen.

Patricia Alvarez Rønneseth

Patricia Alvarez Rønneseth arbeider med webanalyse og prosjektarbeid i Synlighet og avholder kurs i Google Analytics. Patricia jobber fra Synlighets kontor i Bergen.

Øystein Landrø Nilsen

Øystein Landrø Nilsen

Øystein Landrø Nilsen er seniorkonsulent og har jobbet med performance marketing for Synlighet siden 2008. Han har jobbet med strategiske analyser for kunder som Norwegian, Storebrand og Chess. Øystein jobber fra Synlighets kontor i Trondheim.

Victoria Holme

Victoria Holme er rådgiver innen webanalyse og CRO. Hun arbeider med webanalyse, konverteringsoptimalisering og holder kurs i Google Analytics. Victoria har sertifisering i Google Analytics Individual Qualification. Hun jobber fra Synlighets kontor i Bergen