Google Analytics grunnkurs

Les mer om kurset

Sted

Trondheim

Dato

07.05.20

Tidspunkt

kl. 10:00

Pris

3 950,-

Ja, meld meg på kurset!

Legg til alle som skal delta på kurset.

Legg til flere deltagere!

Ferdig! Alle deltagere lagt til

Om Kurset

Google Analytics grunnkurs

Lær deg å bruke analyseprogrammet Google Analytics, slik at du får mer ut av tallene på ditt nettsted. Kurset har praktiske oppgaver og gjennomgår grunnleggende begreper i webanalyse.

Grunnkurs i Google Analytics

Vil du lære mer om hva som skjer på nettstedet ditt og hvordan du ser effekten av dine ulike markedsføringstiltak? Da trenger du et godt analyseverktøy og en god forståelse for hvordan verktøyet fungerer! Tilgang til, og forståelse av data er grunnleggende for alle som ønsker å lykkes på nett. Synlighet anbefaler analyseverktøyet Google Analytics. På dette kurset gir vi deg en grunnleggende innføring i hvordan verktøyet fungerer.

Hva lærer du på kurset?

I den første delen av kurset går vi gjennom de viktigste begrepene, hva de betyr og hvordan analyseverktøyet fungerer. Dette er helt sentralt for å kunne gjøre seg nytte av verktøyet. I den første delen av kurset går vi gjennom:

  • Hva er webanalyse
  • De viktigste begrepene innen webanalyse
  • Hvordan Google Analytics registrerer, lagrer og viser data

I den siste delen av kurset blir vi bedre kjent med Google Analytics. Denne delen er mer praktisk. Du får anledning til å navigere i verktøyet på egen konto og vi ser nærmere på grunnleggende funksjoner og og rapporter i Google Analytics. Vi går gjennom de tre grunnpilarene i webanalyse:

  • Trafikk og kilder til trafikk
  • Brukeratferd
  • Konverteringer (målfullføringer)

Du vil også lære mer om hvordan du henter ut standardiserte rapporter, og du lærer nyttige funksjoner som søk, sammenligning og tilpasning.

Hvem passer kurset for?

Dette er et grunnleggende kurs som ikke krever spesiell forkunnskap, men det er en fordel om du har vært inne i en Google Analyticskonto på forhånd og gjort deg litt kjent. Kurset passer for deg som er ny i jobben eller som har liten erfaring med webanalyse. På kurset må du ha med egen PC (husk strømkabel) og tilgang til egen Google Analyticskonto.

Etter endt grunnkurs i Google Analytics skal du kunne navigere rundt i kontoen og kunne hente ut forstå viktige nøkkeltall for ditt nettsted.

Ved gjennomført kurs i får du et signert kursbevis som viser at du har fullført kurset og hva du har lært. Presentasjonen fra kurset sendes til deltakerne i etterkant. Synlighet vil være tilgjengelig for spørsmål etter kurset, og vi kan arrangere skreddersydde kurs og workshop for deg og din bedrift. Kurset vil bli fulgt opp med en 45 minutters hang-out ca en uke etter endt kurs der du kan stille spørsmål til kursholder.

Hva koster kurset?

Kr. 3.950.- for første deltaker per bedrift, inkludert kursmateriell og lunsj

Kr. 3.450.- per følgende deltaker

Kurset varer fra kl.9.00 -15.00. MVA kommer i tillegg, påmelding er bindende og fakturering skjer ved påmelding.

Kurset krever at du tar med egen PC, strømkabel og innlogging til Google Analyticskonto.

Hvor holdes kurset?

  • Bergen: Synlighet lokaler i Møllendalsveien 1, Danmarksplass
  • Oslo: Synlighetslokaler i Pilestredet 17, sentrum
  • Trondheim: Quality Augustin Hotell og Konferanse, Kongensgt. 26, Trondheim
  • Stavanger: Måltidets Hus (iPark), Richard Johnsens gate 4, 4021 Stavanger -kurset holdes i samarbeid med Universitetet i Stavanger

Praktisk info

Hva koster kurset?

Første deltager

3 950,- eks. mva

Påfølgende deltager

3450,- eks. mva

Hvor lenge varer kurset?

5 timer
pluss/minus 30 min

Hvor holdes kurset?

Kongensgt. 26 7011 Trondheim

Kongensgt. 26 7011 Trondheim