Kurs i digital markedsføring

Kurs YouTube og Google Displayannonsering

Lær digital markedsføring fra dyktige mennesker som henter erfaring og eksempler fra sitt daglige virke i Synlighet. Du finner våre kurs i digital markedsføring i Trondheim, Bergen, Ålesund, Harstad, Haugesund og Oslo. Vi drar også til andre destinasjoner i Norge på forespørsel!

Kurs i digital markedsføring

Jobber du med markedsføring eller nettsidene til din bedrift? Da er det virkelig mye du må forholde deg til.

Innen digital markedsføring kommer det stadig nye muligheter og trender som påvirker hvordan din digitale strategi bør være. Synlighet kan digital markedsføring. Vi holder kurs og foredrag der vi lærer opp i praktisk bruk av verktøy og deler erfaringer og kunnskap.

Sertifiserte kursholdere

Enten du ønsker bedre resultater gjennom annonsering i Ads, eller få mer ut av tallene du sitter på i Analytics, så kan vi hjelpe deg. Synlighet er byrået med lengst erfaring innen annonsering på nett i Norge, og våre ansatte er sertifisert innen annonsering og analyse gjennom Google Partners program.

Andre temaer vi jevnlig holder kurs i er søkemotoroptimalisering, bruk av YouTube som kanal, hvordan skrive innhold for nett og sosiale medier

Få deltakere og dialog

Vi ønsker at kurset skal bli mest mulig relevant for deg og har derfor kun et begrenset antall deltakere, slik at dialog og erfaringsutveksling blir naturlig.Etter endt kurs får du bevis fra oss på hva du har lært.

Ser du ikke ønsket kurs i oversikten er du velkommen til å ta kontakt. Vi holder bedriftsinterne kurs på forespørsel.

 

image description