Filter:
Norwegian Air Shuttle

Norwegian Air Shuttle

Synlighet er stolt over å ha levert søkemotoroptimalisering og annonsering til Norwegian fra 2004 til 2012 på opptil 20 språk/land. Vi leverte Norges første AdWordsannonse som var for Norwegian i 2004.

Proff Forvalt

Proff Forvalt

I samarbeid med Synlighet økte Proff Forvalt resultatene fra alle digitale kanaler. Antall leads fra Google AdWords annonsering økte alene med mer enn 330%.

Les hele kundecaset
Chess

Chess

Chess er et utradisjonelt og offensivt mobilselskap. Gjennom annonsering, søkemotoroptimalisering og webanalyse får de flere salg.

Tysse tilhengere

Tysse tilhengere

Tysse industrier er ledende innen tilhengere. Med en satsning på synlighet i Google og markedsføring i sosiale medier, har salget økt.

Nøstebarn

Nøstebarn

Nøstebarn har suksess med ullklær for barn og voksne. Gjennom webanalyse, søkemotoroptimalisering, Google Adwords annonsering og Facebook annonsering har salget økt.

Timeregistrering med 24onoff

Timeregistrering med 24onoff

24onoff utvikler og selger systemer for timeregistrering, inkl. apper for PC og mobil. 24onoff kontaktet Synlighet for å bedre sine digitale markedsføringsresultater.

Les hele kundecaset
VisitNorway

VisitNorway

I 2013 vant Synlighet konkurransen om å levere tjenester for utnyttelse av webanalyse med Google Analytics med VisitNorway.

Floyd by Smith

Floyd by Smith

Synlighet arbeider med rådgivning, søkemotoroptimalisering, A/B-tester, annonsering og webanalyse for Floyd.

Les hele kundecaset
Røde kors

Røde kors

Etter forbedring av AdWordskontoen til Røde kors, økte inntekten fra medlemskap med 381%.

Vi presenterer gjerne våre referanser i et møte

La oss komme i gang!