Category: Google AdWords

– Vi har nå hatt en solid økning i antall leads inn til oss og satt rekorder for leads og salg! Nå har vi også slått all time high på leads og vi har snart for mye å gjøre!

Les mer

Reiselivbransjen i Oppland har fått et digitalt kompetanseløft med et omfattende kursopplegg for store og små reiselivsbedrifter i hele fylket. Les mer om kursopplegget over 50 bedrifter har deltatt på.

Les mer

Synlighet er stolt over å ha levert søkemotoroptimalisering og annonsering til Norwegian fra 2004 til 2012 på opptil 20 språk/land. Vi leverte Norges første AdWordsannonse som var for Norwegian i 2004.

Les mer

I samarbeid med Synlighet økte Proff Forvalt resultatene fra alle digitale kanaler. Antall leads fra Google AdWords annonsering økte alene med mer enn 330%.

Les mer

Chess er et utradisjonelt og offensivt mobilselskap. Gjennom annonsering, søkemotoroptimalisering og webanalyse får de flere salg.

Les mer

Tysse industrier er ledende innen tilhengere. Med en satsning på synlighet i Google og markedsføring i sosiale medier, har salget økt.

Les mer

Nøstebarn har suksess med ullklær for barn og voksne. Gjennom webanalyse, søkemotoroptimalisering, Google Adwords annonsering og Facebook annonsering har salget økt.

Les mer

24onoff utvikler og selger systemer for timeregistrering, inkl. apper for PC og mobil. 24onoff kontaktet Synlighet for å bedre sine digitale markedsføringsresultater.

Les mer

Synlighet arbeider med rådgivning, søkemotoroptimalisering, A/B-tester, annonsering og webanalyse for Floyd.

Les mer

Etter forbedring av AdWordskontoen til Røde kors, økte inntekten fra medlemskap med 381%.

Les mer