Bergen: Høst store gevinster ved å bli «FlinkedIn» på LinkedIn! Frokostmøte 19.februar!

Dette frokostmøtet er avsluttet.

Se en oversikt over kommende frokostmøter her.

OBS! Det er desverre ingen ledige plasser på frokostmøtet. Du kan bruke skjemaet til å sette deg på venteliste om det skulle komme avmeldinger.

Bergen: Velkommen på frokostmøte tirsdag 19.februar med fokus på mulighetene på LinkedIn!

Alle bedrifter ønsker å kommunisere effektivt mot potensielle kunder og ikke minst nå ut med sitt budskap til beslutningstakerne. Innen B2B (og også for en del  B2C-markeder) er den beste business-kanalen LinkedIn. Likevel er det fortsatt altfor få norske bedrifter som utnytter mulighetene denne profesjonelle, sosiale medieplattformen tilbyr.

Tirsdag 19. februar inviterer vi til frokostmøte der du får våre beste tips og råd om hvordan du kan utnytte LinkedIn strategisk for å nå bedriftens mål. Med riktig bruk av plattformen vil du kunne skape flere forretningsmuligheter, bygge et sterkere nettverk og utvikle din karrière.

  • Sted: Synlighets lokaler i Møllendalsveien 1, Bergen
  • Dato: 19.februar 2019
  • Frokostmøtet starter med frokostservering fra kl.08.00 til kl.08.30
  • Kl. 08.30 vil vår sosiale medie-ekspert Eirik Berge holde sitt foredrag.
  • Estimert avslutning kl.10.00

Meld deg på i dag! Begrenset antall plasser.

 

Foredragsholdere

Eirik Berge - Synlighet

Eirik Gjøvåg Berge, Synlighet AS

Eirik Berge er utdannet siviløkonom fra NHH. Han har lang erfaring fra sosiale medier med vekt på Facebook. Eirik er også en mye brukt foredragsholder om emnet, og har tidligere vært og er ansvarlig arrangør av Digitaldagen i Bergen. Eirik jobber ved Synlighets kontor i Bergen.