En nettside skal bidra til å nå bedriften sine mål, enten det er salg, kontakthenvendelser eller informasjon. Synlighet har lang erfaring med å optimalisere og gi råd ved webprosjekter. Ta kontakt i dag!

Et nettsted er effektivt når du når målene dine – For at du skal lykkes må du sørge for at de som bruker nettsiden også lykkes. De må finne frem til nettstedet ditt, og klare å løse det de er kommet for å gjøre på en enklest mulig måte.

Vurderer du å lage nye nettsider, eller lurer du på om nettsidene kan bli bedre? Vi hjelper deg med analyse av nettstedet og gir deg kvalifiserte råd slik at nettstedet bidrar til å nå din bedrift sine mål.

Start med innholdet

For å forbedre resultatene på nettstedet ditt, bør du starte å se på innholdet. Du må vite hva du vil oppnå og hva brukerne dine er ute etter. Et webprosjekt bør begynne med analyse av brukermønstre og lager en god innholdsstrategi.

For at et nettsted skal være effektivt må du snakke kundenes språk og sørge for å bli funnet av dem som leter etter deg. Søkemotoroptimalisering (SEO) er en viktig del av innholdsstrategien. Vår lange erfaring med søk gir oss verdifull innsikt for å utvikle effektivt innhold som blir funnet.

Mobil, nettbrett og desktop

At nettstedet fungerer bra på mobil bør være en selvfølge i disse tider. I de fleste tilfeller anbefaler vi responsivt webdesign der nettstedet automatisk tilpasser seg ulike skjermstørrelser.

Tidligere var mobilsider som regel enkle, frittstående og nedstrippede versjoner av det «ordentlige» nettstedet, med svært begrenset innhold. Det har vist seg at dette ikke er godt nok. Folk bruker mobilen i alle sammenhenger, ikke bare når de er på farten. Da er det irriterende å ikke få tilgang til all informasjonen man trenger.

Ta beslutninger basert på fakta og analyse

Det er kostbart å utvikle nettsider som ikke fungerer optimalt – hver dag mister du potensielle kunder som ikke finner deg eller enda verre – forlater nettsiden i frustrasjon fordi de ikke får løst brukeroppgavene sine.

Vi kan ikke gjette eller føle oss frem til hva som fungerer. Gode beslutninger kan bare tas på bakgrunn av effektmåling, testing og analyse. Utvilkling av et godt nettsted er en kontinuerlig prosess, og analyse og brukertesting bør stå sentralt både før, under og etter at nettsiden er lansert.

En del av en større digital strategi

Et nettsted er ikke en isolert enhet. Det må fungere sammen med hele din digitale satsning. Vi jobber med alle aspekter av digital markedføring og er opptatt av at nettstedet ditt spiller på lag med markedsføringsaktiviteter i sosiale medier, søkemotorer og andre kanaler.

Nye nettsider eller webprosjekt?

Har du planer om redesign av nettstedet, eller lurer på om du når brukerne dine på dagens nettsted? Da kan vi bidra med lang erfaring fra webprosjekter og sørge for analyse og søkermotoroptimaliserte nettsider.

Trenger du hjelp med nettsider? Ønsker du å utvikle et nettsted fra grunnen eller å teste og optimalisere det du har?

Kontakt oss – vi kan hjelpe!