Har du farten du trenger?

51730863 1240014312818680 8330830356177485824 n

Velkommen til gratis lunsjmøte på Tanken i Ål

Hvordan skape bedre resultater med din digitale markedsføring?
Digital markedsføring handler om alt fra hvordan nettstedet ditt fungerer, annonseringsmuligheter og kanalvalg, hvordan du bygger eget innhold, til hvordan du måler, analyserer og optimaliserer aktivitetene dine.

Men hvordan skal du prioritere innsatsen for å lykkes, og hvordan vet du at det du gjør gir resultater?

Den 3.mars besøker Synlighet Tanken på Ål. Her vil Astrid Olsson dele hvordan man jobber med å skape resultater på nett og hva som er viktigst å prioritere for å komme igang (eller videreutvikle din digitale markedsføring). 

Synlighet AS har hjulpet bedrifter med digital markedsføring siden 2003 og har kontorer i Bergen, Oslo, Trondheim og Malmø. Synlighet er et fullservicebyrå på digitale flater med spisskompetanse innenfor webanalyse, annonsering, søkemotoroptimalisering og sosiale kanaler. Med 55 digitale eksperter på laget er Synlighet et av de største fagmiljøene innenfor digital markedsføring i Norge.

Arrangementet er gratis og det vil være lett servering.

Sikre deg plass og meld deg på gratis lunsjmøte her!

Praktisk info

Sted: Kuluvegen 1, 3570 Ål

I hjertet av Meieribygget på Ål finner du Tanken kontorfelleskap. Det gamle tankrommet hvor det i sin tid ble produsert oster og annet godt, er nå pusset opp til å bli et kontorfelleskap som huser gründere, selvstendig næringsdrivende og frilansere som ønsker å være en del av et spennende arbeidsmiljø.

Dato: 3.mars 2020

Kostnad: Gratis 

Tid: 11:30