Annonsering
på Instagram

Annonsering <br/>på Instagram

Synlighet hjelper deg med annonsering på Instagram. Kom i gang med målrettettet annonsering i denne nye kanalen.

Instagram er laget for at du enkelt skal kunne dele bilder og videoer med verden. Bildedelingen passer for både privatpersoner og bedrifter. Nå har du mulighet til å annonsere i Instagram mot relevante målgrupper.

Kort om Instagram-annonsering

Veksten av brukere på Instagram, som ser og deler bilder, har vært formidabel de siste årene. I 2014 var over 300 millioner brukere på Instagram, og det ble lastet opp over 70 millioner bilder og videoer hver dag.

Fra september 2015 ble det mulig å annonsere i Instagram. Facebook kjøpte opp Instagram i 2012 og gjennom Facebook-siden til bedriften din, kan du opprette kampanjer og annonser. Det er svært gode muligheter for å målrette mot riktig målgruppe for deg. Like gode muligheter som ved Facebook-annonsering.

Vi holder deg oppdatert på siste trender og gir gode tips til annonsering på bloggen vår.

Pris for Instagram-annonsering

Instagram-annonsering er basert på de samme prinsippene som annonsering i Facebook og Google Adwords, der det vanligste er å betale når noen klikker på annonsen. Det vil si at du står helt fritt til å bestemme hvor mye du ønsker å bruke på annonseringen.

I Instagram kan du velge hvem du ønsker å annonsere mot ved hjelp av gode målrettingsmetoder. Du kan for eksempel annonsere kun mot kvinner over 30 år, som bor i Stavanger, og er moteinteresserte, eller de som liker Instagram-siden din. Gode målrettingsmuligheter gjør annonseringen mer lønnsom.

Få hjelp til annonsering på Instagram

Ønsker du å annonsere på Instagram? Våre annonseringseksperter har lang erfaring med å styre annonser på nett, både i Google AdWords, Facebook, LinkedIn og YouTube. Den erfaringen er svært nyttig for å oppnå gode resultater i Instagram, som er en relativt ny annonseringskanal.

Det er viktig at det legges en plan for Instagram-kampanjene. Det gjør det mulig å trekke konklusjoner og gjøre forbedringer underveis. Vi hjelper både store og små bedrifter i alle bransjer med dette.

Ønsker du å prøve ut Instagram-annonsering? Ta kontakt med oss i dag!