Google AdWords Annonsering

Google AdWords Annonsering

AdWords er en av de mest lønnsomme annonsekanalene på nett. Synlighet har lengst erfaring med Google AdWords i Norge.

AdWords er Google sitt annonseringsverktøy som gjør deg synlig når noen søker etter produktet eller tjenesten din. Med en annonse øverst i Google opplever mange å få flere kunder, mer salg og relevant trafikk.

Kort om AdWords

Annonsering med AdWords passer like godt for store bedrifter som har et globalt marked, som for mindre bedrifter med et lokalt nedslagsfelt. Det fine med AdWords er at verktøyet gir utallige muligheter for målretting og kontroll.

Noen av fordelene er:

  • Ulike annonseformat for ulike formål
  • Fleksibelt budsjett
  • Du blir godt synlig når noen søker etter deg
  • Nøyaktig målretting
  • Globalt eller lokalt marked

Ta en titt på bloggen vår for å lære mer om mulighetene i AdWords.

Gratis vurdering av din konto

Det er alltid noe i en AdWords-konto som kan forbedres for å nå din bedrift sine mål på nett. Vi gir deg gjerne en GRATIS VURDERING av din nåværende AdWords-konto. Send oss en melding i kontaktskjemaet.

For å oppnå gode resultater, krever det at du følger med og vet hvordan du bruker de riktige målrettingsmetodene. Her er det mange potensielle fallgruver. Vi gjennomgår kontoen din uten forpliktelser og forteller deg hva som skal til for å skape bedre resultater.

Hva koster AdWords?

Annonsering i Google har ingen fastpris og det er ditt budsjett som avgjør hvor mye du eller din bedrift skal bruke. Det finnes flere alternativer for betaling av annonsene, men den vanligste er å betale når noen klikker på annonsen, også kalt Pay-Per-Click (PPC).

Når vi oppretter en helt ny AdWords-konto, gir vi deg 750 kr gratis som du kan bruke for å komme i gang med annonseringen.

Få hjelp til annonsering

Synlighet la ut den første AdWords-annonsen i Norge i 2004 og har lang erfaring med å annonsere på vegne av store og små bedrifter. Våre AdWords-eksperter er sertifiserte av Google innen alle typer annonsering:

  • Søkeannonser
  • Bannerannonser
  • Mobilannonser
  • Videoannonser
  • Shopping-annonser

Vi jobber daglig med å forbedre resultater, enten det er å øke salget i en nettbutikk, få flere henvendelser, mer relevant trafikk, eller å øke kjennskap til dine tjenester.

Synlighet har et av landets største fagmiljøer innenfor betalt annonsering på nett og vi har et tett samarbeid med Google. Det gjør at våre kunder alltid får tilgang til de nyeste mulighetene og funksjonene innenfor annonsering.

Annonserer du i dag i flere kanaler og i stort omfang? Da er kanskje programmatisk annonsering riktigere for deg.

AdWords-kurs

Har du lyst til å lære mer om hvordan du får mest ut av AdWords-annonsering? Vi holder AdWords-kurs jevnlig i Oslo, Bergen og Trondheim. Vi holder også workshops for bedrifter etter avtale.

Se når neste kurs holdes her eller ta kontakt om du lurer på noe!